DE VÂNZARE Altele (terenuri), Alytaus raj., Alytus, Lituania, Pivašiūnai

DE VÂNZARE - Cod. 27634

  • Tipologie: Altele (terenuri)
  • Zona: 40000 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1

1ha teren de vanzare in cartierul Alytus, sat Pivašiūnai pe malul lacului.
beneficii complot:
-ELEKTRO
măsurători -Geodeziniai
-Sklypas Bordurate cu lac lung
abordarea -Asfaltuotas
Zona -Urbanizuota cu vecinii prietenos
-Sklypas Ideal pentru construcția de locuințe
În apropiere de locul este echipat stațiune cu plaje de nisip, locuri de joaca pentru copii, terenuri de joacă baschet și volei și de recreere
Ca teren de zona de dezvoltare zone rezidențiale promițătoare, este ușor de a schimba, în scopul de teren.
Preț 70 000 €. (Preț ajustat)

Sa vândut, de asemenea, parcela gospodărie de vedere ecologic Alytaus ei r., Sat Pivašiūnai. Homestead este situat în apropierea lacului (~ 200 de metri la lungimea de malul lacului). Coasta este o stațiune cu plaje de nisip, locuri de joaca pentru copii, baschet și volei terenuri de joacă și zone de agrement.
La ferma:
Gospodăriei constă într-o clădire rezidențială, trei dependințe și bucătărie în aer liber. Vile completitudinea - 100% .Gyvenamojo -74,72m2 zona casa, aceasta zona este format din trei camere, o bucătărie și un pridvor. Casa de lemn construită în 1952, este liber de sarcini. Casa este încălzit cu combustibil solid, echipat cu 2 cuptoare. Locuinta este electricitatea, mobilier cele mai necesare, dar nu există nici un sistem de canalizare și a introdus Vandentekio (apa potabilă este fântâni). Casa se află o grădină de pomi fructiferi, arbuști de zmeura si plante ornamentale. Gospodărie poate fi accesat prin drum asfaltat și câteva sute de metri de drum neasfaltat. În autobuzul ruleaza sat.
Pe o bucată de teren:
teren - 2,42 hectare (in jur de Homestead de vanzare). De asemenea, în apropiere gospodărie įsidriekęs încă 0,542 hectare de teren. Ambele loturi sunt ideale pentru agricultură sau de acasă / case de vacanță în clădire.
Despre oraș: Pivašiūnai - sat raionul Alytus în nord-est, este evident Pivašiūnai Binecuvântat. Fecioara Maria a Bisericii Adormirea (construită în 1825;. Faimoasa imagine a Fecioarei), Pakalnės Chapel (. 1853 m) și fostă reședință vechi Trakai benedictini este Pivašiūnai școală secundară, școală de muzică, bibliotecă, oficiu poștal. Pivašiūnai faimos pentru St. sale sărbătoare Fecioarei Maria prin ierboase, atunci când vine primit mii de credincioși.
Preț 55 000 € (preț ajustat)

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB