DE VÂNZARE Altele (comerciale), Vilniaus, Vilnius, Lituania, Kalno g. 4, Pagiriai, Vilnius, Lietuva

DE VÂNZARE - Cod. 26469

  • Tipologie: Altele (comerciale)
  • Zona: 5280000 m²
  • Camere: 10
  • Podea: Concrete

Lituania este un stat membru al Uniunii Europene, creșterea economică și sistemul de legislație stabilă face Lituania ca fiind unul dintre cele mai atractive țări din UE pentru dezvoltare potențial de afaceri. Prin stabilirea de afaceri în Lituania compania dumneavoastra va ajunge tot pe piața UE. Sistem de drept lituaniană permite investitorilor străini de a obține permis de ședere legală în țară, precum și permis să călătorească în toate țările UE și zona Schengen.

EXCELENT oportunitate de investiții
Paremo Invest este placerea de a prezenta un teren unic de extindere la un total de 5,28 de hectare, are schiță acordul de planificare pentru un total de 15474 mp / ft de fabrici potrivite pentru reconstrucție pentru logistica, depozitare, service grele vehicul și clădiri reparatii.
Tractul de teren situat în satul Pagiriai, regiunea Vilnius, Lituania este un bine cunoscut și înfloritoare piață existente. Situat în apropiere de autostrada A1 principal lituaniană și la doar 13 km distanta de centrul orasului Vilnius, site-ul oferă importanță pentru ocupanți și legături excelente de transport la rețeaua de autostrăzi naționale.
Locația și facilitățile existente de aceasta proprietate face prim de afaceri sau de creștere comerciale cu trafic comercial stabilit.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB